Angelska prisotnost za vsak dan

Avtorica: Doreen Virtue

Orakeljske karte
Karte Angelska prisotnost za vsak dan  vas bodo vsak dan spomnile na stalno in ljubečo prisotnost vaših angelov varuhov. Vaši angeli bodo na vprašanje odgovorili s pravo karto, vas preželi s pozitivno naravnanostjo, vam pomagali pri zdravju in vam pomagali uresničiti vaše želje. Izbrano karto si boste morda želeli čez dan imeti pri sebi, da vas bo spominjala na angelsko prisotnost.

Dr. Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o témah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah.

Doreen Virtue Ph.D. je v Sloveniji precej dobro poznana, po svetu pa so njene številne knjige o angelih in orakeljske karte že nekaj let bestsellerji. Svoje življenje je posvetila učenju ljudi o tem, kako jasno slišati in prisluhniti svojim angelom.

Doreen pravi: “Ko delate z angeli, se lahko naslonite na njihovo svetlobo in pomagali vam bodo zdraviti na čudežne načine. Angeli vam lahko pomagajo pri zdravljenju fizičnih, duhovnih, čustvenih in finančnih težav.”

Z njeno zgodbo se lahko poistovetijo mnogi. Kot otroka so jo dražili zaradi njenih videnj in informacij, ki jih je prejemala od svojih duhovnih vodnikov in angelov. Doreen je bila že kot otrok naravno jasnovidna, videla in pogovarjala se je s svojimi “nevidnimi prijatelji”. Ta naravni dar in sposobnosti pa okolica ni preveč dobro sprejela in zaradi tega so jo zelo grdo dražili. Rezultat je bil, da je zanikala svoje sposobnosti in jih zelo uspešno zatrla. Doktorirala je iz psihologije in imela uspešno kariero, vendar pa se je 15.7.1995 njeno življenje za vedno spremenilo. Angeli so jo posvarili, da se ji bo zgodilo nekaj usodnega, a jih ni poslušala. Ko sta jo napadla dva oborožena moška z namenom ukrasti njen avto so ji angeli rekli:”Kriči kolikor moreš!” Tokrat jih je poslušala in si rešila življenje. To jo je spremenilo za vedno in obljubila si je, da bo svoje sposobnosti uporabljala in začela se je posvečati delu z angeli.