Anima cvetna kompozicija ASIMILACIJA 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija ASIMILACIJA

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI KARMINATIVNIH CVETNIH ESENC, KI KREPIJO TRETJO ČAKRO

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena lažji prebavi in asimilaciji čustev, z izvorom v stresnih življenjskih okoliščinah. Umirja napetosti in motnje v predelu trebuha ter spodbuja in ureja prebavo, asimilacijo in metabolizem.

Opis

Cvetna kompozicija ASIMILACIJA je namenjena lažji prebavi in asimilaciji čustev, kar ugodno vpliva na ves prebavni sistem. Intenzivna pričakovanja, ki jih imamo glede na dejstva, ljudi ali situacije, lahko povzročijo napetosti. Negativne misli dobijo premoč, kar onemogoča, da bi bile izkušnje in čustva primerno prebavljene in asimilirane, to pa se lahko kasneje fizično izkaže v težavah s prebavnim sistemom. Cvetna kompozicija “Asimilacija” nam pomaga prebroditi težke življenjske situacije, v katerih smo se znašli. Deluje na sončnem/čustvenem pleksusu ter čustvih in nam pomaga, da se lažje soočimo s tesnobo, napetostmi in motnjami, ki se odrazijo v želodcu in vplivajo na njegovo splošno zdravje in počutje. Učinki cvetne kompozicije pomagajo asimilirati (predelati in sprejeti) težke, stresne situacije in se z njimi soočiti z več miru.

HARMONIZACIJA ČAKER: SOLARNI PLEKSUS, SPOLNA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (vrste trpotca, svišč, navadni komarček, sivka, cikorija, zdravilni gozdni koren, meta, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>