Anima cvetna kompozicija DETOKS MISLI 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Opis

Anima cvetna kompozicija DETOKS MISLI

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI SPROŠČUJOČIH CVETNIH ESENC, KI POMAGAJO UMIRITI UM

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena čiščenju in odstranjevanju energetskih nečistoč, nabranih v zgornjem delu telesa, ki vplivajo na um, ustaljene miselne vzorce in ponavljajoča se mentalna vedenja. Čisti limfni sistem.

Opis

Specifična kompozicija za boj proti mikroorganizmom, energetskim parazitom in toksinom, ki vplivajo na um, misli, limfo, limfni sistem in žleze. Spodbuja razstrupljanje, drenažo in čiščenje zgornjega dela telesa, zgornje energetske (elektromagnetne) strukture, meridianov, čaker in avre. Razbremenjuje um, čisti misli iz ponavljajočih se mentalnih vedenj, skrbi, refleksov, miselnih oblik, obsesij in manij. Pomaga pri procesih odstranjevanja strupov in energetskih nečistoč, zbranih v vsakdanjem življenju, ki vplivajo na misli, razum, kognitivne funkcije in ki se večinoma manifestirajo v zgornjem delu telesa. Po alkimistični tradiciji zgornji del telesa pripisujemo principu Mercurialis, ki pripada našemu Duhu, vsem miselnim, možganskim in razumskim aktivnostim osebe ter živčnemu sistemu in žlezam. Asepticum Mercurialis prečisti to področje in vanj vnaša ponovno ravnovesje.

HARMONIZACIJA ČAKER: TRETJE OKO, GRLENA IN KRONSKA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (navadni rman, melisa, črni bezeg, njivska preslica, navadni oreh, navadni jeglič, meta, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>