Anima cvetna kompozicija DETOKS OBČUTKOV 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija DETOKS OBČUTKOV

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI POŽIVLJAJOČIH CVETNIH ESENC, KI ČISTIJO OBČUTJA IN SRČNO ČAKRO

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena čiščenju duševnega srca in duše. Prispeva k srčno-žilnemu zdravju, k boljši cirkulaciji ter prinaša voljo do življenja in vitalnost. Razbremenjuje osrednji del telesa in vanj vnaša ravnovesje.

Opis

Specifična kompozicija za boj proti mikroorganizmom, energetskim parazitom in toksinom, ki lahko vplivajo na srčno-žilni sistem, cirkulacijo in kožo. Spodbuja razstrupljanje, drenažo in čiščenje arterij, ven, krvi ter vse osrednje energetske (elektromagnetne) strukture, meridianov, čaker in avre. Omogoča razbremenitev čustvenega in sentimentalnega področja; pomirja in olajša napetosti čustev in občutkov z izvorom v trpljenju, ki bremenijo prsni koš in duhovno srce. Pomaga olajšati vsa malodušna stanja, občutke grenkobe in apatije do življenja, nastale zaradi ranjene in obupane ljubezni. Pomaga pri izločanju strupov in nabranih energijskih nečistoč, zbranih v vsakdanjem življenju, ki vplivajo na osrednji del telesa. Po alkimistični tradiciji osrednji del telesa pripisujemo principu Sal, ki pripada duhovnemu srcu, vsem našim občutkom, cirkulacijskim tokovom telesa in krvi. Asepticum Salinarius prečisti to področje in vanj vnaša ponovno ravnovesje.

HARMONIZACIJA ČAKER: SRČNA ČAKRA, SOLARNI PLEKSUS.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (navadni lovor, pravi rožmarin, žajbelj, cikorija, ozkolistno ciprje, navadni komarček, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>