Anima cvetna kompozicija DIH 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija DIH

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI BALZAMIČNIH CVETNIH ESENC, KI OMOGOČAJO VEČJI DOTOK PRANE

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena krepitvi odnosov z zunanjim svetom. Krepi srčno čakro, prsni koš ter omogoča boljše čustveno življenje brez travm. Pripomore k čiščenju dihal, bronhijev in pljuč ter spodbuja izkašljevanje.

Opis

Cvetna kompozicija DIH pomaga k boljšemu povezovanju z zunanjo realnostjo in drugimi ljudmi. Pripomore k čiščenju dihal, bronhijev in pljuč ter spodbuja izkašljevanje. Lajša asimilacijo in cirkulacijo vitalne energije skozi dih in omogoča večji doprinos prane celotnemu organizmu. V odnosih pomaga k osvoboditvi od strahu in občutkov zatiranja. Vrača samozavest in samozaupanje. Poživlja in krepi območje občutkov, prsni koš. Namenjeno tistim, ki so se v travmatični obliki ločili od družine in ljubljenih oseb. Pomaga krepiti odnose z drugimi, saj izboljša dotok in izmenjavo zraka v pljučih. Razširi srčno področje in prsni koš, kar oskrbi sentimentalne težave. Uporabno za kašelj, bronhialne/pljučne težave; podpira čiščenje in drenažo celotnega dihalnega trakta. Namenjeno osebam, ki se čutijo užaljene, žalostne in so zato svoje srce zaprli z držo, ki prsni koš usloča navznoter, ramena pa ukrivlja navzdol in s tem ustvarja energetski vakuum, kar stiska prsni koš in pljuča. Krepi srčno čakro in spodbuja pozitivne občutke do zunanjega sveta.

HARMONIZACIJA ČAKER: SRČNA IN GRLENA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (planinski bor, meta, dobra misel, materina dušica, ožepek, lučnik, divja vijolica, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>