Anima cvetna kompozicija INSTINKT DETOKS 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija INSTINKT DETOKS

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI KREPITVENIH CVETNIH ESENC, KI ČISTIJO PRVE TRI ČAKRE

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena čiščenju spodnjega dela energetskega telesa, povezanega z instinkti in nagonskim vedenjem, ki izvirajo v nezavednih strahovih. Z bojem proti parazitom prečisti celoten črevesni trakt.

Opis

Specifična kompozicija za boj proti mikroorganizmom, energetskim parazitom in toksinom, ki lahko prizadenejo črevesje, izločevalni aparat, reprodukcijske organe in spodnji del telesa. Spodbuja razstrupljanje, drenažo in čiščenje celotne visceralne strukture, nižje energetske (elektromagnetne) strukture, meridianov, čaker in avre. Namenjena je razbremenitvi fizične konstitucije in najbolj »grobih« instinktivnih čustev, povezanih z instinkti preživetja in vedenjem, ki izhaja iz nezavednih strahov. Posebej učinkovita v razmerah fizične in energetske parazitske kontaminacije. Pomaga pri procesih izločanja strupov in energetskih nečistoč zbranih v vsakdanjem življenju, ki vplivajo na trebuh in spodnji del telesa. Po alkimistični tradiciji spodnji del telesa pripisujemo principu Sulfuricus, ki pripada instinktom, strahovom, črevesju in izločevalnemu aparatu. Asepticum Sulfuricus prečisti to področje in vanj ponovno vnaša ravnovesje.

HARMONIZACIJA ČAKER: KORENSKA IN SPOLNA ČAKRA, SOLARNI PLEKSUS.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (čemaž, luštrek, materina dušica, navadni oreh, prava kamilica, dobra misel, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>