Anima cvetna kompozicija IZRAŽANJE 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija IZRAŽANJE

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI BLAŽILNIH IN VLAŽILNIH CVETNIH ESENC ZA LAŽJE IZRAŽANJE

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena lažjemu izražanju lastnih mnenj in boljši komunikaciji z zunanjim svetom. Obnavlja in harmonizira glas, grlo in glasilke.

Opis

Cvetna kompozicija IZRAŽANJE je namenjena ljudem, ki s težavo komunicirajo in izražajo kar čutijo/mislijo. Deluje na grleno čakro, usta in grlo ter daje energijo in dinamiko temu delu. Nasprotuje nagnjenju plahih in boječih oseb, da potlačijo kar mora biti izrečeno in večkrat raje obmolknejo. Za tiste, ki s težavo govorijo, jecljajo in vse, ki se s težavo izražajo zaradi čustev ali travm. Namenjeno ljudem, ki ne marajo lastnega glasu, se ne počutijo udobno kadar govorijo in za ljudi, ki imajo težave z afonijo (izgubo glasu). “Izražanje” spodbuja komunikacijo in pravilen način izražanja sebe, samozavest za izpostavljanje sebe in artikuliranje besed. Spodbuja obnavljanje glasu, tako da prinaša harmonijo in olajšanje grlenemu delu. Primerno za vse, ki veliko uporabljajo svoj glas in vse, ki delajo na področju izražanja in komunikacije, to so: učitelji, pridigarji, pevci, komunikatorji, predavatelji, govorniki, prodajalci… Prinaša zaščito tudi v primerih, kadar smo izpostavljeni hladnemu in suhemu zraku, kadar se zadržujemo v okoljih, kjer se redko izmenja zrak ali v natrpanih prostorih s slabim zrakom. Cvetne esence v mešanci pomagajo k dobremu počutju žrela, ustne votline in dezinfekciji tega predela, vplivajo tudi na jasnost glasu – glas postaja svetel in čist ter izboljšujejo ton glasu.

HARMONIZACIJA ČAKRE: GRLENA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (jeglič, citronka, navadni sporiš, trpotec, plešec, prava kamilica, prava sivka, materina dušica, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>