Anima cvetna kompozicija KONCENTRACIJA 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija KONCENTRACIJA

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA OSREDOTOČENOST IN KONCENTRACIJO

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena spodbujanju koncentracije, fokusa, pozornosti, kognitivnega delovanja in spomina. Spodbuja izločanje nepotrebnih informacij in dražljajev iz okolice ter umirja miselno razpršenost.

Opis

KONCENTRACIJA je namenjena večji osredotočenosti in fokusu. Po svoji naravi možgani opravljajo tudi nalogo odstranjevanja in razlikovanja vseh informacij ter dražljajev, prejetih neprestano skozi dan preko čutnih organov, ki niso del našega fokusa in pozornosti; še posebej pomembno za tiste, ki po svoji poklicni ali naravni predispoziciji močno poudarjajo miselne in umske sposobnosti.

Neuspešno ali nezadostno izločanje »možganskih odpadkov« (neuporabnih dražljajev in informacij) lahko povzročita notranjo zmedo, kaos v umu in različne fizične, kognitivne in/ali vedenjske motnje. Miselna razpršenost nam otežuje delo in učenje, pa tudi izvajanje in realizacijo naših projektov in sanj.

Kompozicija KONCENTRACIJA je primerna za hitro nevtraliziranje takšnih stanj zmedenosti, motenj in razpršenosti, pri čemer omogoča, da pozornost usmerimo na cilj, ki nas zanima. Iz uma in spomina čisti informacije, ki so nepomembne za doseganje naših ciljev ter pomaga usmerjati naš fokus in koncentracijo na namen in cilje, ki smo si jih zastavili.

Deluje predvsem na psihi, možganih ter na živčnem sistemu. Vse statične informacije požene proti naravnim izločevalcem. Požene in reaktivira vse čakre, kar spodbuja notranje energetsko čiščenje ter čiščenje meridianov. Spodbuja možgane tako, da vse kar ni potrebno, izloči iz telesa. Spodbuja proces čiščenja in razstrupljanja od starih idej, zablod, obsesij in navad, kot tudi strupov, ki se odlagajo v tkivih, zlasti v vezivnem in živčnem tkivu. Spodbuja možgane, da hitro in natančno sprožijo ukaze in proizvedejo molekule za nevtralizacijo strupov, ki prihajajo iz subtilnih teles in aure in s tem preprečijo reakcije in bolezni.

KONCENTRACIJA poudarja in spodbuja učinkovitost, izostri in izboljša kognitivne sposobnosti ter pozornost in izboljša vzajemno sodelovanje, izmenjavo, povezavo in sinapse med živčnim sistemom, možgani in spominom.

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (dišeči klinčevec, dobra misel, bosvelija, papajevec, čajevec, navadni hren, žafran, melisa, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>