Anima cvetna kompozicija LAHKOTNOST 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija LAHKOTNOST

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI OČIŠČEVALNIH CVETNIH ESENC ZA ČUSTVENO LAHKOTNOST

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena osvoboditvi od preteklih doživetij, ki se v telesu zadržujejo kot jeza, živčnost in zamere. Sprošča akumulirane napetosti in stare energije ter prinaša olajšanje in lahkotnost. Čisti in regenerira jetra.

Opis

LAHKOTNOST spodbuja čiščenje jeter in regeneracijo njihovih funkcij ter pomaga telesu, da se razstruplja od starih vedenj, navad in nagnjenosti k zadrževanju jeze, zamer, živčnosti in neharmoničnih odnosov znotraj nas. Vse izkušnje v življenju namreč ostajajo prisotne in zabeležene v nas. Cvetna mešanica spodbudi procese sproščanja težkih čustev in z njimi nastalih strupov in žlindre, ki nas zadržujejo v stanju hitre razdraženosti, napetosti in skrajne občutljivosti na najmanjšo provokacijo. Spodbuja globoko notranje čiščenje, praznjenje akumuliranih napetosti, starih in stoječih energij, kar prinaša olajšanje na telesni in duševni ravni.

HARMONIZACIJA ČAKER: SOLARNI PLEKSUS, SPOLNA IN SRČNA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (cikorija, kurkuma, pegasti badelj, navadni regrat, navadna meta, pravi rožmarin, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>