Anima cvetna kompozicija MOŠKA MOČ 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija MOŠKA MOČ

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA REGENERACIJO, MOČ IN VITALNOST

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena izključno moškim za obnovo moči, kreposti, tonusa in energije ter podpori celotne moške fiziologije. Prebuja in poživlja željo po čutenju užitkov ter zagotavlja odločnost in vztrajnost.

Opis

Cvetna kompozicija MOŠKA MOČ je namenjena podpori moške fiziologije in moči. Učinek časa, dnevne odgovornosti, napet delovni ritem in visok standard učinkovitosti, ki ga pričakujemo od sebe v naših službenih aktivnostih in užitku, lahko oslabijo in izčrpajo energijo, kar oslabi cirkulacijo v meridianih ter zmanjša moč in vitalnost, kar nas vodi v krizo, saj našo naravno stanje biti v pripravljenosti, okrepljeni in aktivni, zamaje v neprijetno in nadležno stanje fizične šibkosti ali izčrpanosti, ki si je nikoli ne želimo izkusiti. Mišice in kosti postanejo oslabljene, energije nas zapustijo in počutimo se šibke, še več, celo nesposobne, da bi zaključili našo dolžnost.

MOŠKA MOČ stimulira moško energijo, regenerira fizično telo, prinaša novo življenjsko energijo, krepi in poživlja moški ego. Podpira, daje zagnanost, vitalnost in tonus. Kompozicija bogata z vitamini in poživljajočimi aktivnimi sestavinami, ki podpirajo urogenitalni sistem, pri čemer daje moč in krepost.

Stimulira hormone, ki vzdržujejo in negujejo mišice in kosti. Aktivira regenerativne sile v moških spolnih žlezah in nadledvični žlezi. Spodbuja gibanje in pretok energije, prebudi in poživi spolnost in željo po čutenju užitkov. Zagotavlja varnost, odločnost, vztrajnost, točnost in budnost refleksov v težkih časih šibkosti ali sprememb.

HARMONIZACIJA ČAKER: KORENSKA, SPOLNA, SOLARNI PLEKSUS IN SRČNA ČAKRA.

Sestavine: mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (luštrek, navadna bazilika, rožmarin, vrste mete, sončnica, ozkolistno ciprje, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>