Anima cvetna kompozicija OLAJŠANJE 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija OLAJŠANJE

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC, KI PRINAŠAJO OLAJŠANJE

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena prebujanju vibracij, ki spodbujajo naravne in prirojene mehanizme spontanega lajšanja napetosti v energijski in duševni sferi telesa. Pomirja in sprošča notranjo bolečino in tesnobo.

Opis

Kadar nakopičene živčne napetosti presežejo naravno stanje, povzročajo bolečino. Bolečino čutimo kadar je povezava med našim telesom, umom in duhom oslabljena. Cvetna kompozicija “Olajšanje” v telesu prebudi vibracije, ki spodbujajo naravne in prirojene mehanizme spontanega lajšanja napetosti v energijski in duševni sferi telesa. Kot balzam pomirja um in telo, saj pomirja občutke negotovosti, nezaščitenosti, dvomov in strahu, s katerimi se soočamo na poti življenja, v procesu večne transformacije. Ta občutja v telesu povzročijo neravnovesje, ki se na koncu odrazijo kot bolečina. “Olajšanje” omogoča boljše razumevanje osebnih izkušenj in spodbuja proces zavedanja in razumevanja naše notranje bolečine, ki se odraža fizično. Pomirja in lajša vse napetosti, energijske, fizične in duševne in nam skozi olajšanje omogoča, da razumemo in ozavestimo dejavnike, zaradi katerih trpimo.

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (prava kamilica, citronka, korenje, divja vijolica, navadna kumina, zdravilni jetičnik, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>