Anima cvetna kompozicija SLADKOST 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija SLADKOST

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI STIMULATIVNIH CVETNIH ESENC ZA ENCIMSKO BOGASTVO

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena lažjemu sprejemanju nenehnih sprememb, ki nas silijo k zanemarjanju lastnih občutkov in potreb. Spodbuja sočutje do samega sebe. Podpira normalno delovanje trebušne slinavke.

Opis

SLADKOST pomaga nadzirati željo, ki vodi k razvoju kompulzivnega odnosa do hrane, predvsem sladke in sočne hrane z visoko vsebnostjo sladkorja. Podpira normalno delovanje trebušne slinavke. Za čiščenje čustvenih spominov nastalih zaradi travm in nevrotičnih situacij, ki nam onemogočajo, da bi bili spokojni in se veselili nadaljevati naše potovanje. Izpolnjuje afektivne in čustvene pomanjkljivosti, ki so jih povzročili zunanji dejavniki, visoka pričakovanja ter dogodki v preteklosti in nas vodi k srečanju z mirom in polnostjo znotraj nas. Namenjeno ljudem, ki živijo v strahu in skrbeh zaradi neprestanih sprememb, ki jih življenje zahteva in nezmožnostjo njihovega upravljanja, grozičavega tempa sodobnega sveta in visokih pričakovanj, izhajajočih iz socialnega statusa. Za tiste, ki trpijo zaradi pritiskov zunanjosti in zato z lahkoto zapadejo v neupoštevanje samega sebe, zanemarjanje lastnih občutkov ali pa do sebe postanejo posebej strogi, trdi in zahtevni, z uporabo nasilja proti svoji lastni naravi. “Sladkost” pomaga, da smo s seboj bolj sladki, ljubeči in sočutni.

HARMONIZACIJA ČAKER: SOLARNI PLEKSUS, SPOLNA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (žajbelj, pravi rožmarin, prava kamilica, svišč, navadni regrat, rman, divja vijolica, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>