Anima cvetna kompozicija SPOKOJNOST 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija SPOKOJNOST

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI POMIRJUJOČIH IN SPROŠČUJOČIH CVETNIH ESENC

Alkimistična cvetna kompozicija z naravnim in nežnim pomirjevalnim delovanjem, ki spodbuja naravno stanje spokojnosti, miru in sprostitve. Omogoča energiji, da steče skozi telo, kar prinaša občutek miru in dobrega počutja.

Opis

Nepotrpežljivost in razdraženost spodkopavata umske izzive in s tem vplivata na ravnovesje. Cvetna kompozicija “Spokojnost” pomaga k sprostitvi, ki omogoča energiji, da prosto steče skozi telo, kar prinaša občutek miru in dobrega počutja. Umirja stanja živčnosti, nestrpnosti in razdražljivosti. Zagotavlja občutek miru, spokoja, toplote in dobrega počutja. Izboljšuje stanje notranjega ravnovesja in zmanjšuje napetosti, ki nastajajo v stresnih situacijah na delovnem mestu, v družini, v prometu, v šoli, v odnosih z drugimi in pri mnogih odgovornostih in zavezah vsakdana. Pomirja ter zmanjšuje palpitacijo, tesnobo in napetosti povezanih s stresnimi stanji.

HARMONIZACIJA ČAKER: TRETJE OKO, GRLENA IN KRONSKA ČAKRA.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (sivka, prava kamilica, plavica, cvet magnolije, meta, tigrasta lilija, navadni plešec, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>