Anima cvetna kompozicija VITALNOST 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija VITALNOST

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC, KI PRINAŠAJO VITALNOST ZA PRENOVO DUŠE

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena regeneraciji duše in telesa. Prebuja moč za nova življenjska obdobja in nove priložnosti. Aktivira energetske kanale, vnaša prano in obnavlja življenjsko silo. Zagotavlja varnost in stabilnost.

Opis

VITALNOST je močen regenerator duše; vitamin za dušo. Iz jedra celice prebudi moč za novo fazo življenja in za nove priložnosti. Zagotavlja varnost in stabilnost, ko se telo počuti oslabljeno zaradi obdobij šibkosti, utrujenosti, travme, nesreč, bolezni ali okrevanja. Okrepi človeka in sproži novo vitalno spodbudo, navdušenje in nove energijske vire. Okrepi telo, ponovno aktivira in prerazporedi energije; odpre in reaktivira kanale in energetska vezja. Sproži kroženje energetskih meridianov in posledično aktivira vsa s tem povezana biološka, biokemična in fiziološka vezja zadolžena za dovajanje in preskrbo s hranili, kisikom in vitalnostjo v celotnem telesu. Premika prano in vsa energetska in elektromagnetna vezja telesa. Oskrbi brazgotine iz preteklosti, zaceli dušne rane, šibkosti in pomladi duha, da rodi nov čas, nove trenutke, nov začetek.

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE.

Sestavine:  mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (meta, šipek, cikorija, divja vijolica, pravi žafran, pravi rožmarin, divja oljka, planinski bor, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>