Anima cvetna kompozicija ZAŠČITA 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija ZAŠČITA

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI ZAŠČITNIH CVETNIH ESENC, KI AKTIVIRAJO OBRAMBNI/IMUNSKI SISTEM

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zaščiti celotne avre in utrditvi elektromagnetnega polja pred negativnimi vplivi okolice – energijami, mislimi in čustvi drugih ljudi. Deluje kot močna duhovna varovalka. Krepi imunski sistem.

Opis

Občutljivi in dovzetni ljudje lahko zlahka absorbirajo energije, misli in čustvene odzive drugih, tudi neprostovoljno. Ko so ti vplivi negativni in nizki, zdrsnemo v pesimizem in temnejšo negativnost. “Zaščita” ne samo prečisti celoten organizem, vendar tudi kot ščit varuje in prepreči nezaželenim vplivom, da bi nas nadlegovali in okužili. Ima veliko moč razbremeniti astralno telo gostih energij; predvsem pa čisti celotno avro, nudi zaščito in daje pobudo, tako da je naše celotno elektromagnetno polje popolnoma utrjeno. Deluje kot močna duhovna varovalka v vseh okoljih, kjer je veliko gneče in intenzivne kolektivne aktivnosti; preprečuje negativnim energijam, da bi vplivale na nas ali nam povzročale nelagodje in izčrpanost. Kompozicija spodbuja aktivacijo imunske obrambe, osvoboditve in čiščenja gostih, težkih, zadušljivih in neharmoničnih energij. Namenjeno vsem, ki se čutijo šibke, obremenjene, pesimistične, težke in z nizko življenjsko energijo. Primerno za vse, ki imajo opraviti z drugimi, s skupnostjo ali za tiste, ki se počutijo neudobno v prenatrpanem okolju.

HARMONIZACIJA ČAKER: KORENSKA ČAKRA IN SOLARNI PLEKSUS.

Sestavine: mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (ozkolistno ciprje, ameriški slamnik, črni bezeg, šipek, plešec, materina dušica, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>