Anima cvetna kompozicija ŽENSKA HARMONIJA 50 ml

24,00 

ANIMA žive cvetne esence

Description

Anima cvetna kompozicija ŽENSKA HARMONIJA

prehransko dopolnilo

Količina: 50 ml

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC, KI PRINAŠAJO HARMONIJO IN RAVNOVESJE

Alkimistična cvetna kompozicija s specifično formulo za ženske. Spodbuja harmonijo, ravnotežje in dobro počutje na duševni, čustveni, umski in fizični ravni ženske. Pripomore k uravnavanju hormonskega stanja in menstrualnega cikla.

Opis

V skladu z luninim ciklom, z nebesnimi vplivi, ki jih Luna prenaša na vso naravo in z neprestanimi različicami lunarnih faz, je ženska tekom njenega življenja predmet mnogih različnih vplivov in neprenehnih sprememb, dan za dnem. Vse to se izraža v njenem telesu, psihi, čustvenih in vedenjskih nihanjih ter znotraj njene notranjosti. Hormonske spremembe, fizično neravnovesje, stres, utrujenost, menstrualni cikel, nosečnost in menopavza so nenehne in stalne naravne fiziološke spremembe, ki jih je mogoče podpreti in jim pomagati ter s tem preprečiti, da bi povzročile nelagodje in stisko. “Ženska harmonija” je specifična kompozicija namenjena uravnovešanju teh sprememb v življenju vseh žensk: najstnic, deklet v rodni dobi, mladih žensk, ki se ukvarjajo s študijem in usposabljanjem, ženam, delavkam, podjetnicam, materam posvečenim družini in otrokom. Njena specifična formula namenjena izključno ženskam, harmonizira žensko življenjsko silo in oživlja stik z lastno esenco, tako da uravnoveša celoten organizem in podpira ženski univerzum v njenih številnih odgovornostih, obvezah in aktivnostih vsakdana.

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE.

Sestavine: mineralna voda, naravni rastlinski glicerin, izvleček cvetov (pomaranča, melisa, žajbelj, šipek, korenje, cimet, rdeči ribez, ameriški slamnik, jutranja rosa, – 18 vol. %).

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, ločeno od obrokov. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko sedimentira. Uporabno najmanj do konca: označeno na vrhu pokrova.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE.

Primerno za vegane.

Neto: 50 ml

Več o ANIMA živih cvetnih esencah si lahko preberete tukaj

Ostale ANIMA žive cvetne esence >>>