Celadrin 400mg

17,63 

PRESNI Cytoplan

Description

CYTOPLAN LTD

CELADRIN 400 mg
Prehransko dopolnilo
30 veganskih kapsul (15-30 dnevna zaloga)

Kompleks rastlinskih maščobnih kislin

Namenjeno sklepnim bolečinam in vnetjem – še posebej za drobne sklepe (roke in noge)

Celadrin® je novo prehransko dopolnilo z rastlinsko osnovo, namenjen sklepnim bolečinam in vnetjem – še posebej za drobne sklepe (roke in noge). Celadrin® je patentirana kombinacija maščobnih kislin, ki blagodejno okrepijo celovitost celičnih membran v telesu in tako obvladujejo vnetni proces in zmanjšujejo bolečine. Vsebuje olja: palmovo, palmovih jedrc, olivno, muškatnega oreščka, kokosovo in nenasičena rastlinska olja. Olja gredo skozi proces hidrolize, destilacije in esterifikacije pred polnitvijo kapsul in predstavitvijo na trgu.

Naš nov, vegetarijancem in veganom primeren, Celadrin® je vznemirljivo novo prehransko dopolnilo, sedaj na voljo, da ga vključite kot del vašega protivnetnega podpornega programa. Celadrin® je mišljen, da pomaga sklepni mobilnosti in fleksibilnosti.

Domneva se, da Celadrin® deluje na podoben način, kot esencialne maščobne kisline iz ribjega olja – zagotavlja podporo med vnetnim procesom. Povzroča spremembe na celičnem nivoju in pozitivno vpliva na odzivnost celične membrane tako, da jih ščiti pred delovanjem vnetnih imunskih kurirjev. Testi so pokazali pozitivne rezultate tudi v izboljšanem gibanju in funkciji sklepov, vključno kolena, komolca, zapestja in roke.

Primerno za moške, ženske in starejše.

Vsaka brezglutenska kapsula vsebuje 400mg čistega Celadrin®

Kako Celadrin® deluje

Raziskave kažejo, da Celadrin®: zavira vnetja v endotelijskih celicah, zmanjšuje nastajanje imunskega faktorja interlevkin 6 (citokin) in kontrolira dejavnik tumorske nekroze alfa, odgovornega za vnetja. Podpira lubrikacijo prizadetih sklepov. Zavira arahidonsko kislino, enega izmed glavnih promotorjev vnetne kaskade imunskih faktorjev v inhibiranje 5-lipoksigenaze, še enega mediatorja vnetja. Zagotavlja dodatno zaščito k zmanjšanju okvare hrustanca v sklepih.

Spreminjanje “vnetnih mediatorjev” je ključni zaščitni faktor za sklepe – s tem se zmanjša destruktivne težnje vnetja kosti in hrustanca ter pomaga ohranjati zdravo prožnost sklepov.

Celadrin® in koža

Majhna raziskava je pokazala, da lahko Celadrin® pomaga pri simptomih luskavice z zmanjšanjem vnetja kože in blažilno vpliva na prizadeta mesta. Po lokalni uporabi je bila zabeležena povečana prepustnost kože in izboljšanje hrapavosti in odebelitev koža; posledično je bila le-ta čvrsta in bolje hidrirana.

Priporočena uporaba: Odrasli in otroci (12 let in več) – 2 kapsuli akutno in dalje, ko se stanje izboljša, zmanjšati na 1 kapsulo dnevno. Zaužiti s hrano.

Ne prekoračiti priporočenega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hraniti izven dosega otrok.

Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Celadrin® se lahko uporablja v povezavi z ribjimi olji, Glukozaminom in obstoječimi podpornimi hranili za vnetja.
Kontraindikacije: Jih ni.
Neaktivne sestavine: HPMC – ovojnica kapsule. Ta produkt ne vsebuje nobenih pomožnih snovi.

Hranilo 1 tableta
Celadrin 400.0mg
Zagotavlja 52% interesterificiranih maščobnih kislin

Sestavine: Rastlinski celadrin (iz oljčnega olja, palmovega olja, palmovih jedrc, muškatnega oreščka in kokosovega olja), ovojnica kapsule (rastlinska celuloza).