Gigi kreativni set – Zgradite in okrasite

16,95 

Ustvarite svoj svet za igro !

Description

Sestavite svojo domačo žival, hiško ali karkoli vam narekuje srce

Prepustite se domišljiji! Sestavite lahko svojo mačko z dolgimi in mehkimi brki in prikupnimi roza šapami. Ali pa hišo z velikimi okni in pisanimi zavesami. Uporabite nalepke, šablone in voščenke ter se poigrajte z barvami.
Ko boste končali en projekt, poskusite zgraditi še 12 drugih objektov. Prepustite se inspiraciji in začnite od začetka.

Kartonaste kocke, ki so enostavne za uporabo in se lepo natikajo druga na drugo, omogočajo kreativno igro – zgradite lahko točno tako sceno, kot ste si jo vedno želeli, nato pa jo spreminjate kot si želite in kolikokrat si želite.

Obstaja razlog, zakaj otroci obožujejo GIGI kocke. Ne zaradi oblike, načina uporabe ali funkcije, temveč zaradi tega, ker lahko pri igri z njimi izrazijo svojo domišljijo na neskončno število načinov. In nič ni bolj pisanega, zanimivega, osupljivega ali fascinantnega kot je otrokov um.

Naj se njihova ustvarjalnost razvija in zabava nikoli ne konča.

Torej – uporabi GIGI – gradi na VELIKO!

Vsebuje 30 kock
30 dvojnih kock (13,5 cm x 13,5cmx6cm)
6 super mehkih, kakovostnih voščenk
Dve premišljeno načrtovani šabloni, ki sta del embalaže
2 strani snemljivih nalepk (velikost 21×29,7cm)
12 idej za ustvarjanje z GIGI kockami.

Embalaža
Kocke so zapakirane v kartonastih škatlah, tako da so primerne tudi kot lepo darilo.
Velikost embalaže: 30x37x4.6cm
Teža: 0,9kg
Primerno za otroke med 3. in 8. letom.

Uporaba: Kocke je potrebno pred uporabo sestaviti, potrebna pomoč odrasle osebe.

Previdnostni ukrepi: Kocke niso odporne na vlago in ogenj. So dovolj trdne za igro ne pa tudi za sedenje in stanje na njih.

GIGI BLOKS – KOCKE
prve kocke iz kartona v naravni velikosti

Zgradi svoje največje ideje s kocko na kocko!

Za Vas imamo unikatne, edinstvene, velikanske kartonaste kocke za uresničevanje velikanskih zamisli. S kockami GIGI Bloks lahko zgradite vse, kar želite! Pustite otrokovi domišljiji prosto pot!

Pustite, da gradijo utrdbe, gradove, ladje ali zmaje. Pustite, da gradijo veliko – pustite, da so drzni. Naj bodo ustvarjalni, naj pustijo domišljiji prosto pot in naj bodo ponosni na svoje velikanske stvaritve. Obstaja razlog, zakaj otroci obožujejo GIGI kocke. Ne zaradi oblike, načina uporabe ali funkcije, temveč zaradi tega, ker lahko pri igri z njimi izrazijo svojo domišljijo na neskončno število načinov. In nič ni bolj pisanega, zanimivega, osupljivega ali fascinantnega kot je otrokov um.

GIGI kocke kombinirajo igro, učenje in fizične aktivnosti. Po njih lahko otroci rišejo in pišejo, odigrajo neskončno število scenarijev, vedno znova spreminjajo dizajn svoje kreacije in se vživijo v vlogo kateregakoli lika, ki jim je tisti trenutek všeč. Naj se njihova ustvarjalnost razvija in zabava nikoli ne konča.

Torej – uporabi GIGI – gradi na VELIKO!

IGRA IN VREDNOTE

Ustvarjalnost je veliko več kot samo umetniško izražanje. Je osnova vseh dosežkov naše družbe in človeštva. Je osnova vsega okoli nas, kar uporabljamo in vidimo vsak dan.
Oboroženi z ustvarjalnim razmišljanjem so otroci boljše pripravljeni na reševanje težav v življenju in so lažje kos izzivom.

Ustvarjalni otroci so zmožni samostojnega odločanja in so na vseh področjih v življenju uspešnejši.

Ob razvoju kreativnosti je njihovo življenje obogateno, prav tako pa prispevajo k boljši družbi.

Ustvarjalnost
GIGI poveča ustvarjalnost. Ni pravil in ni meja. Ko lahko naredimo vse, kar si zaželimo, se prične zabava: Kreativnost in inovacija se lahko začneta.

Zabava
Učenje je lahko in bi moralo biti zabavno! Ko boste v očeh videli iskrice veselja vašega mladega raziskovalca, boste vedeli, da se je učenje začelo.

Raznolikost
Ni bolj domiselnega mesta kot so otroški možgani. Ne rabijo igrač z navodili, kaj naj z njimi storijo. Otroci potrebujejo material in nasvet, kaj vse z njim lahko storijo. GIGI-kocke so brez meja – kot otroška kreativnost.

Certificirana razvojna igrača

Mednarodni certifikat odlicnosti “Excellent plays” potrjuje, da didaktične kocke spodbujajo razvoj otroka.
Znanje matematike: Učenje o oblikah
Otroci se naučijo uporabljati matematiko v praksi: učijo se štetja in geometrije.
Prostorska predstava: Učenje o likih in prostoru
Otroci ob igri spoznajo prostorske zakonitosti in razvijajo prostorske občutke in predstave ter se jih naučijo izražati tako, da jih razumejo tudi ostali.
Poznavanje samega sebe: Učenje o nas samih
Ob igri spoznavamo sami sebe in učimo o svojih reakcijah.

ep_certifikat_rgb-min

Nagrajena igrača

Osvojitev prestižne danske nagrade za ustvarjalnost na »Creative Business Cup«. GIGI BLOKS Ltd. je na tekmovanju dosegla drugo mesto, saj so z veliko mero ustvarjalnosti iz kartona poustvarili resnično unikaten in poseben izdelek.
Ustvarjalnost se ne nanaša samo na proces izdelave, temveč tudi proces uporabe izdelka.