Gigi Velikanske kocke 100 kosov

59,95 

Ustvarite svoj svet za igro !

Description

100 velikanskih  kock za popolno ustvarjanje

GIGI Bloks so certificirane, nagrajene velikanske kartonaste kocke za otroke, ki jih lahko uporabimo za izdelavo nebotičnikov, trdnjav, živali, gradov ali česarkoli drugega, kar si otrok zamisli! So enostavne za uporabo in se odlično povezujejo med seboj, kar omogoča resnično interaktivno igro. Unikaten dizajn poskrbi tudi za odlično odpornost kock.

GIGI kocke kombinirajo igro, učenje in fizične aktivnosti. Po njih lahko otroci rišejo in pišejo, odigrajo neskončno število scenarijev, vedno znova spreminjajo dizajn svoje kreacije in se vživijo v vlogo kateregakoli lika, ki jim je tisti trenutek všeč. GIGI kocke so kot otroška kreativnost – brez meja!

Embalaža GIGI ima na vsaki strani eno grafiko – ena nagovarja dečke, druga pa deklice. Tako je privlačna obojim.
Uporaba: Kocke je potrebno pred uporabo sestaviti, potrebna pomoč odrasle osebe.
Previdnostni ukrepi: Kocke niso odporne na vlago in ogenj. So dovolj trdne za igro ne pa tudi za sedenje in stanje na njih. Slike so simbolične, uporaba v namene prikazane na slikah je na lastno odgovornost.

Vsebina kompleta: Komplet vključuje 80 dvojnih kock (20cm x10cmx10cm) in 20 enojnih kock (10cm x10cmx10cm).

Velikost kompleta
Širina x  Višina x  Globina:
56,5cm x 46c m x 15.5cm
Teža: 5,5kg

GIGI BLOKS – KOCKE
prve kocke iz kartona v naravni velikosti

Zgradi svoje največje ideje s kocko na kocko!

Za Vas imamo unikatne, edinstvene, velikanske kartonaste kocke za uresničevanje velikanskih zamisli. S kockami GIGI Bloks lahko zgradite vse, kar želite! Pustite otrokovi domišljiji prosto pot!

Pustite, da gradijo utrdbe, gradove, ladje ali zmaje. Pustite, da gradijo veliko – pustite, da so drzni. Naj bodo ustvarjalni, naj pustijo domišljiji prosto pot in naj bodo ponosni na svoje velikanske stvaritve. Obstaja razlog, zakaj otroci obožujejo GIGI kocke. Ne zaradi oblike, načina uporabe ali funkcije, temveč zaradi tega, ker lahko pri igri z njimi izrazijo svojo domišljijo na neskončno število načinov. In nič ni bolj pisanega, zanimivega, osupljivega ali fascinantnega kot je otrokov um.

GIGI kocke kombinirajo igro, učenje in fizične aktivnosti. Po njih lahko otroci rišejo in pišejo, odigrajo neskončno število scenarijev, vedno znova spreminjajo dizajn svoje kreacije in se vživijo v vlogo kateregakoli lika, ki jim je tisti trenutek všeč. Naj se njihova ustvarjalnost razvija in zabava nikoli ne konča.

Torej – uporabi GIGI – gradi na VELIKO!

IGRA IN VREDNOTE

Ustvarjalnost je veliko več kot samo umetniško izražanje. Je osnova vseh dosežkov naše družbe in človeštva. Je osnova vsega okoli nas, kar uporabljamo in vidimo vsak dan.
Oboroženi z ustvarjalnim razmišljanjem so otroci boljše pripravljeni na reševanje težav v življenju in so lažje kos izzivom.

Ustvarjalni otroci so zmožni samostojnega odločanja in so na vseh področjih v življenju uspešnejši.

Ob razvoju kreativnosti je njihovo življenje obogateno, prav tako pa prispevajo k boljši družbi.

Ustvarjalnost
GIGI poveča ustvarjalnost. Ni pravil in ni meja. Ko lahko naredimo vse, kar si zaželimo, se prične zabava: Kreativnost in inovacija se lahko začneta.

Zabava
Učenje je lahko in bi moralo biti zabavno! Ko boste v očeh videli iskrice veselja vašega mladega raziskovalca, boste vedeli, da se je učenje začelo.

Raznolikost
Ni bolj domiselnega mesta kot so otroški možgani. Ne rabijo igrač z navodili, kaj naj z njimi storijo. Otroci potrebujejo material in nasvet, kaj vse z njim lahko storijo. GIGI-kocke so brez meja – kot otroška kreativnost.

Certificirana razvojna igrača

Mednarodni certifikat odlicnosti “Excellent plays” potrjuje, da didaktične kocke spodbujajo razvoj otroka.
Znanje matematike: Učenje o oblikah
Otroci se naučijo uporabljati matematiko v praksi: učijo se štetja in geometrije.
Prostorska predstava: Učenje o likih in prostoru
Otroci ob igri spoznajo prostorske zakonitosti in razvijajo prostorske občutke in predstave ter se jih naučijo izražati tako, da jih razumejo tudi ostali.
Poznavanje samega sebe: Učenje o nas samih
Ob igri spoznavamo sami sebe in učimo o svojih reakcijah.

ep_certifikat_rgb-min

Nagrajena igrača

Osvojitev prestižne danske nagrade za ustvarjalnost na »Creative Business Cup«. GIGI BLOKS Ltd. je na tekmovanju dosegla drugo mesto, saj so z veliko mero ustvarjalnosti iz kartona poustvarili resnično unikaten in poseben izdelek.
Ustvarjalnost se ne nanaša samo na proces izdelave, temveč tudi proces uporabe izdelka.